Verlangens vormen de achtergrond voor mijn actie

Ik ging er vanuit dat mijn verlangens werden gevormd door externe prikkels. Ik zag impulsen gelijk aan verlangens. Ik wil nu een reep chocola wegvreten vs. ik wil dat Lex er later zo bij kan zitten.

Maar nu weet ik dat de blijvende diepe verlangens rode stippen zijn op de road map die voor mij geschreven is. Verlangens zijn er niet om er over te dromen maar om deze na te streven tot het realiteit is. Hoe ver deze realiteit nog mag zijn, voor mij is het onmogelijke mogelijk. Als het een ‘Fuck Yes’ is, is dat de richting die ik op ga. Ongeacht of het veel geld kost, ver weg of in een derde wereld land is. Ik vertrouw dat verlangen en het universum die richting en invulling zullen geven aan deze nieuwe werkelijkheid.

Verlangen creëert namelijk een mogelijkheid. Energie. Motivatie. Verlangens vormen de achtergrond voor mijn actie.

Jill

Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top