She Transforms, het platform voor verandering

Het is een plek waar het woord Sisterhood een betekenis krijgt. Het is een plek waar ik mij veilig voel en jij waarschijnlijk ook. Een plek zo gemaakt waarbij jij je als vrouw in zes maanden kan ontpoppen tot iets waarvan je niet dacht dat het mogelijk was. Waar dromen op papier komen en werkelijkheid worden. Een platform gecreëerd door een vrouw die alleen maar liefde uitstraalt. Een vrouw die tot de dag van vandaag nog een inspiratiebron is, voor mij en vele anderen.

Een programma met wekelijkse opdrachten. De confrontatie met jezelf is onvermijdelijk. Oefeningen volstrekt buiten de comfortzone. De online omgeving waar het programma te vinden is voelt als een warm bad, een soort thuiskomen. Naast de vele opdrachten is het ook een kennisvijver met maandelijkse webinars met bekende sprekers. Je blijft geprikkeld.

De transformatie vindplaats binnen zes maanden maar daarna blijft het een plek waar ik wekelijks terugkom om meer en meer te leren over een lifestyle waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Het was een prachtige manier om het jaar 2021 te starten. Nu meer dan een jaar later kijk ik terug op de exponentiele persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt en nog steeds in dezelfde stijgende lijn zit. Want groei is een blijvend proces. Voor de rest van het leven.

Voor altijd dankbaar.

Check het zelf www.sheflore.com

Een stuk dat ik schreef tijdens deze geweldige reis.
Je zo krachtig voelen en dat van de daken willen schreeuwen. Erachter komen dat liefde en dankbaarheid toch echt de sleutel is tot alle magische dingen in het leven. Waar het nog zo oncomfortabel voelt om met de wereld te delen, onder het mom van ‘heb je weer zo’n hippie wijf.’ Waar kleine dagelijkse positieve routines het verschil maken. Ik wil zo graag mensen aansteken met dit gevoel. Het gevoel dat alles mogelijk is, en dat van alles wat er is, genoeg is voor iedereen. Alles wat jij wilt, er ook kan zijn zolang je maar van binnen voelt dat het er al is.

Jill

Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top