Jill

The wound is the place where the light enters you ~ let me help you to find that place

KAP semi private session

I will be doing KAP in a smaller intimate group only (max. 9 to 12 people). If you are looking for big events, I will recommend you one of my other family KAP facilitators. I am person who wants time to connect and share on a deeper level with the group before and after the session. There will be more personal attention, also in the week after.

I will ask for an energy exchange of 50 euro.
The session takes three hours.

Find your event

Jill

Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top