KAP private session

Experience Kundalini Activation Process in a private or duo session. Sometimes we want a more private session where there is more care and attention for you and you are able to let go and surrender. A private session is very suitable for that process. I would love to guide you during this path and let you surrender to the universe and beyond.

In these sessions there is also more time to share about yourself and your life.

I will ask for an energy exchange of 250 euro.

Please fill in the contact form or send me a DM on Instagram @kapbyjill

    Jill

    Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Back to top