Jij was er altijd al, lieve kleine meid

De misplaatste eenzaamheid die ik voelde heb jij weggenomen. Door jou besef ik dat alles wat ik ooit wilde er al was. Jij was er altijd al, jij zat altijd al in mijn buik en bent pas 27 jaar later uitgegroeid tot een prachtig kind. Jij bent een deel van mij en ik een deel van jou. Wij samen, voor altijd. Nu en beyond.

Jij brengt zoveel teweeg, lieve kleine meid. Eigenlijk ben jij indirect de kapitein die met ons schip aan het varen is. Jij bent mijn kompas dat ons zal leiden naar het verhaal dat voor ons is geschreven.

Gister mocht ik weer even buiten het schip hangen, met mijn haren in de wind om de bevestiging te voelen dat wij de juiste koers varen. En dat doen we. Nieuw land is in zicht. 🤍

Jill

Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top