Help jij mij deze droom te verwezenlijken?

Deze drempel is hoog, maar soms is kwetsbaar opstellen en vragen om hulp de enige manier. Als alleenstaande moeder ben ik een nieuwe weg ingeslagen, een weg met als uitgangspunt liefde voor mijzelf, mijn dochter en iedereen die ik ontmoet. Ik wil iedereen aansteken met mijn gevoel van vrijheid, liefde, balans en de toevoeging die ik heb gekregen door KAP in mijn leven te laten.

Voor wie niet weet wat dat is: KAP staat voor Kundalini Activation Proces. Dit zijn groepen of individuele sessies, in deze sessies laat ik je contact maken met deze universele energie en brengt je meer in contact met je authentieke zelf. Een KAP sessie kan je leven veranderen, verbeteren, of soms gewoon hetzelfde laten. Het brengt je dichtbij je innerlijke doel waarbij het uiterlijke doel wat meer op de achtergrond terecht komt. 

Ik ben klaar voor om de wereld een beetje beter te maken. Mensen te helpen, mijzelf verder te ontwikkelen op spiritueel en zakelijk vlak.

Het is niet niks, geld vragen aan (onbekende)mensen. Voor mij in elk geval een grote barrière maar desondanks voel ik aan alles dat ik dit kan en mag doen. Dit is voor mij het juiste moment. 

Ik heb vele dromen en grootste plannen en dit er eentje van, eentje hoog op mijn lijst. Ik zou graag de KAP-facilitator opleiding willen volgen maar heb niet de financiële capaciteit om deze zelf te verwezelijken. Daarom vraag ik jou om hulp, uiteraard staat daar iets moois en liefdevols tegenover. Wil jij mij steunen?

Als tegenprestatie geef ik jou een KAP-sessie, in groepsverband of privé. Dat ligt aan de hoogte van de donatie.  

Maar wie ben jij? Ik ben Jill, een vrijgevochten, wilde en overenthousiaste jonge vrouw van 30. Ik heb een passie voor schrijven, lezen, spiritualiteit en alles wat te maken heeft met de wereld een betere plek maken. Daarnaast zorg ik met liefde fulltime voor mijn lieve kleine meid van 2. 

Alle kleine beetjes helpen, en alles gaat naar de training die op 10-14 mei al plaatsvindt. Mocht ik de fundraising niet halen dan krijg jij uiteraard je geld volledig terug.

Voor een donatie van €50, woon jij als een van de eerste een KAP-sessie bij. 

Ik hoop je snel te zien. Kijk hier als je wilt helpen.

Liefs,

Jill

Jill

Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top