De onverwoestbare band

Onze band is zo sterk, het is alsof wij elkaar aanvoelen. Ik dacht aan iemand, een vrijwel onbekende voor haar. Zij zei op dat moment haar naam. Ik geloof dat het zo diep gaat. Waar wij elkaars gedachten lezen op een onbewust niveau.

Haar enige ontmoeting met hem was dan ook zo bijzonder mooi. Zij was direct in volle verbinding. Zij wist wie hij was, zonder enige woorden. De liefde was zichtbaar, ook voor hem. Ik heb nooit op deze manier naar dit moment kunnen kijken vanwege mijn eigen angsten. Ik weet nu dat de band van vader en dochter net zo magisch is, in zijn aanwezigheid of juist niet..

Jill

Schrijven is voor mij een uitlaadklep. Waar ik onbesproken gevoelens kenbaar maak. Waar taboes worden doorbroken en ik met echtheid schrijf over mijn interpretatie van het moeder zijn en zoveel meer. Dit is een plek waar ik je meeneem in mijn verhalen. Verhalen over liefde. Verhalen over angst en onzekerheden. Verhalen over mijn weg naar een mentaal gezonder leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top